Andning och formbild(er)

Under hösten 2013 och en del av våren 2014 gjorde jag en satsning att lägga på mig lite extra vikt. Delvis för att kunna lyfta tyngre vikter och delvis för att jag ville väga tresiffrigt bara för att ha gjort det 🙂   Jag nådde målet under första kvartalet 2014 och ungefär samtidigt började jag känna att det blev tungt att andas.   Det kändes svårt att få in ordentligt med luft genom näsan vilket resulterade i att jag ofta andades med munnen.  Jag kände att andningen var ansträngd trots att jag bara satt stil hemma i soffan.  Min andre hälft påminde mig i princip varje dag om hur högt jag andades, jag viftade bort det, men tillslut så började jag störa mig på det också.  Jag bokade tid hos läkaren, lämnade in blodprov för allergitest, blåste i nån maskin för lungkapacitet test.  Allt visade sig vara helt normalt.    Under tiden jag går till läkaren för olika tester slutar jag  också att överäta och går tillbaka till en mera normal kosthållning. Det gjorde att jag gick ned 4 kilo. Sen för några veckor sedan fick jag vinterkräksjukan och gick då ned en hel del, vet inte exakt hur mycket men 2 veckor efter tillfrisknande med normalkost stod det 90kg på vågen.   Simsalabim!  Nu vart det helt plötsligt inte jobbigt att andas :P,  Det e faktiskt nästan som natt och dag på min andning och generella energi att gå från 100kg till 90kg.  Har blivit lite svagare kanske men nu en tid framöver kommer endå  styrkan få sätta sig i baksätet en stund.  Kommer garanterat under hösten 2015 att jobba mig sakta mot 100+ pannor igen men nu mera förberedd på hur min kropp kommer reagera på viktökningen.

Tog en formbild också på jobbets gym, inget filter, inte nytränad. Men med ganska fördelaktigt ljus 🙂  Ska ta lite mera bilder så jag har lite ”före diet bilder” som kan vara kul att jämföra med när man är i bättre form men väntar med dom till nästa månad precis innan dieten börjar.

Peace!

 

2 reaktion på “Andning och formbild(er)”

  1. If you have facebook then answer this for me! Ok. Everyone should know that they have a new version out of facebook. Well…if you don’t ya do now! But, I was just wondering do they let you have larbtus/oackgyounds yet?! Because I reallly want one so i’m hoping but, i’m not sure. So just please help! Thank You!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *