Kroppsfett och Lårmos

Nu är jag äntligen någorlunda återhämtad från ryggpasset förra veckan 😛   Jag drog på mig en ordentlig inflammation i båda armarna.  Helt klart från de negativa pullupsen. Ryggen var helt trött sen försökte jag då hålla emot 91kg dvs ca 45kg per arm med biceps. Inte så smart haha men men shit happens.   Nästa gång blir det att använda dragremmar på de negativa repsen för att lättare koppla bort armarna ur övningen.

Idag var det lår som gällde med coachen.  Hela dagen började lite knasigt. Glömde matlådan hemma och mitt bankkort ha gått ut så väntar på ett nytt. Detta ledde till att jag inte kunde få tag i någon lunch så det blev till att äta lite riskakor och 2st BCAA drinkar som jag hade på jobbet… inte så stadig lunch direkt.  Efter jobbet lyckades jag skrapa fram några småpengar från jackan och köpte mig 4st bananer som jag slukade på vägen mot gymmet.   Tillsammans med bananerna slank ett koffeinpiller och en till BCAA drink med lite maltodextrin ned vilket troligtvis var det som gjorde att jag tog mig igenom passet.  Innan passet gjorde vi lite mätningar.
Vikt: 91.2kg
Kroppsfett: 18%
Jag hade gissat att fettprocenten skulle vara lite lägre. Men nu har man ett bra riktmärke att gå efter när man ska gå ned senare i vår vilket är väldigt bra.   Vi mätte även vader, lår mage, bröstkorg armar etc.  Men de måtten kommer senare på mailen skrev inte ned dom.  Postar dom senare när jag har något att jämföra med när vi gör nästa mätning.

Nu till passet…

Squats 4 set på 90kg x 4 reps ”ass to the grass”
Squats 3 set med 60kg x6-8 reps  med 3 sec stopp i bottenläge.

Legpress 4set  ( Detta var helt galet)  100kg x8 reps.  Så långsamt jag kunde i båda riktningarna.  Tog en himla tid och låren började skaka på varje set. När de 8 repsen på varje set var klara.  Droppade jag 20kg och körde 30 reps med normal fart. >.<  Sen vila nån minut sen repetera.

Leg extensions x4 superset med Leg curl x4 Ingen vila mellan några set bara fram och tillbaka mellan övningarna.

Sen var det klart och jag haltade mig fram som en gammal gubbe 🙂

legs

Om jag hade varit rik hade jag helt klart haft en coach/PT 3ggr i veckan alltid. På benpasset, ryggpasset och bröst passet.  Det blir helt klart en helt ny nivå på den fysiska och mentala ansträngningen som passen kräver.

Nu e kl 20:00 och jag ska äta min första riktiga mål sedan frukost ( Tofustroganoff med ris och broccoli) sen rakt ned i säng.

 

Peace !

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *