Marklyft workshop och team byte

Vart inget team på mitt gym där jag tränar.  Men de var huggliga att betala licensavgiften det tackar jag för!  Men det löste sig endå som tur var. Jag gick med i ”Team Train4Cambodia” istället vilket är Tammerpokalens egna team 🙂

Idag var jag även på Workshopen! 2 timmar marklyft träning och marklyft prat. Det var riktigt kul och verkar vara ett shysst gäng där också på Södra TK. Inga direkt PB vikter , vart uteslutande teknikträning med som högst 140kg på stången. Egentligen tror jag att det är det där jag ska hålla på med 😛 Känner mig mera bekväm med att försöka lyfta riktigt tung  än att stå och spänna mig på scen . Men man måste ju prova 🙂  Träningen för att öka massa (dvs bodybuildingträning ) har ju sin egna charm tycker jag med ökad puls, pump och den svidande känslan osv. På samma sätt som styrkelyftsträning (SL) har sin charm med adrenalin påslag på tunga vikter, nöta, göra klara och konkreta förbättringar. Sen att BB är en bedömningssport och SL är inte det.  I SL så lyfter du antingen vikten eller så gör du det inte… punkt slut.

södratk

Lyckades även göra lite matlådor i helgen för kommande veckans luncher.

Matlåda5

 

Soja snitzel med rotfrukter och broccoli toppat med soltorkadtomat hummus gjord på linfröolja.

Soja snitzel 100g
Rotfrukter 280g
Broccoli 260g
Hummus ( en stor klick)

Peace!

En reaktion på “Marklyft workshop och team byte”

  1. Frn&dmaie#8217;s basic mistake is whether the constraint is on the capital side or on the opportunities side. Subsidies will also lower the bar like excess capital does, but it does so in a way that actually increase performance of the real operations.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *