Mördande rygg pass

Oj oj oj…

Idag var det möte med coachen och vi körde ett rygg pass.  Det vart inga mätningar idag vi tar det på torsdag då vi ska köra ben.

Jag känner redan nu hur mör jag kommer vara i ryggen i övermorgon eller kanske redan imorgon.   Jag tänker att jag tränar hårt när jag kör själv, men tydligen kan jag träna hårdare 😛  Vi körde först ca 8-10 reps. När han såg att jag inte kunde utföra övningen pga muskeltrötthet eller som det var oftare sådan otrolig pump, sa han 2 eller ibland 3 reps till och så hjälpte han till så jag precis klarade det.  Sådan träning går ju inte att göra när man tränar ensam.  Har ingen träningspartner på mitt gym så blev en helt annan nivå på träningen idag.  Att vi körde många nya vinklar som jag inte var van vid gjorde det inte lättare 🙂  Så här såg passet ut, kommer inte ihåg repsen/vikten förutom på pullupsen.  Kommer inte bli något standard pass av detta, men kommer helt klart ta med mig en del tips.

Pulldown 4set
Pullups normalt grepp 4set  ( 10 ,8,8,6 )
Negativa pullups 4set ( 8,8,8,6) ( hoppa up, håll emot 3-4 sek på ned vägen) Dessa tog död på mitt grepp och dödade min energi 🙂 Allt efter detta vart extra jobbigt, kände mig jävligt klen 😛

Standing rope row x4  ( Helt annan vinkel än jag är vad vid)
One arm pulldown x3 ( Ingen vila alls mellan armarna eller setten)
Cable row x3
Incline chest supported row x4 (med 2 sec hold i toppläget)
Rear delt flyes x4

Pumpen i mina underarmar efter detta pass var jämförbart med när jag klättrade för första gången helt sanslöst.   Dom gav bara upp.  Nästa gång kommer jag nog fega ur och köra dragremmar på de negativa pullupsen jag gissar att det var det som totalt mördade min grepp förmåga.   Nu har jag ett ben pass att se framemot på torsdag kommer nog krypa hem 🙂

Får snart hem lite nytt soja protein som jag ska testa. Kört mycket EAA/BCAA sen jag slutade äta djur då jag inte är någon super fan av ärtproteinet jag testat.  Men det ska bli intressant att nu testa soja. Har undvikit att använda sojaproteinpulver då jag redan käkar en del soja från andra produkter. Men jag är ute efter något som passar bättre i min morgondrink.

Peace !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *