Morötter ,Bröstpasset och The China Study

Hur långt har det gått när man drömmer om extrapris på morötter?  Det är frågan jag ställer mig idag. Drömde att det var extrapris på morötter på Coop 10kr/kg. Vilket typ är normal pris 😛 skumt värre.

Har kört ett bröst pass med coachen. Känner mig riktigt svag just nu vet inte vad det är men får inget tryck i musklerna, känns som styrkan finns där men inte kommer ut.  Det vart hur som helst några 3or på 100kg i bänken plus lite negativa reps sen lite olika varianter superset med flyes och armhävningar.   Passet slutade med att jag när jag skulle ställa mig i armhävningsposition så orkade jag inte hålla emot min egna vikt för att ens klara EN enda repettion :O  Hjälpte nog inte heller att jag körde  axlar 2 dagar innan och  triceps dagen innan. Att jag hade sådan värk i både axlar i triceps innan passet gjorde nog att mina  bröst aktiverades mer än vanligt då jag inte fick lika mycket hjälp av dom vilket i så fall var bra 🙂

Övade lite kort posering också. Mina rygg poser e så himla uffiga alltså hahaha. Speciellt dubbel biceps bakifrån och framifrån. Får inte ut latsen ordentligt alls.  Men det bara träning som gäller antar jag.

Tips !
”Läste” ( lyssnade) precis klart på boken :

china-study-detail

The China Study: The Most Comprehensive Study of Nutrition Ever Conducted And the Startling Implications for Diet, Weight Loss, And Long-term Health

Väldigt  intressant ”läsning”  rent allmänt.  Kan tänka mig att den är ganska provocerande för personer som äter djurprodukter men forskningen finns ju ute så det är ju bara att dubbel kolla hans slutsatser om man är skeptisk vilket man ska vara 🙂   Helt klart värt att läsa om man är intresserad av hälsa eller om man vet att man har vissa sjukdomar i släkten. Det värsta som kan hända om man testar att följa hans rekommendationer är ju …. inget 😛  Jo du kanske fastnar för att äta växtbaserad mat och det skulle ju göra livet himla krångligt… eller ?

Peace !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *