Nöta nöta nöta det e det som gäller

Tre stycken sköna pass avklarade på tre dagar.  Ett ordentligt ryggpass med coachen i torsdags där ett riktigt mördarset på 82 reps ingick.  Vi körde en arms pulldowns. 15 reps med en arm , sen direkt på andra och 15 reps till osv (Sen 15×2 , 15×2 , 12×2, 12×2, 10×2 , 10×2). Efter det  var det inte slut nej nej 🙂 Vi gick sen på lite Barbell Row och avlsutade med baksida axlar 🙂reps

Igår var det ben på schemat. Har senaste tiden kört en hel del exentrisk benträning. Passet började som vanligt med Squats 6 set sammanlagt inte så värst tung, gick vidare till att köra Lunges och därefter Legpress med 5sec i både den koncentriska och excentriska fasen.  Sen vart det lite Abduktor maskin och som avslut kördes leg extensions 6 set varav det sista två var negativa  med endast ett ben.  När jag var klar med låren skulle jag vandra över mot vadpressen … vad tror ni händer ?  Jo mina ben sviker mig haha.  Mitt högerknä viker sig och jag faller handfallen ihop på golvet… hade verkligen noll kraft kvar att hålla emot min kroppsvikt.   Måste ha sett väldigt komiskt ut om någon såg 🙂

Inte de bästa ljuset för en pose kanske men snart kommer nog separationen synas mellan Quad och Ham endå med det minskade fett lagret.

Benpose

 

Idag var det axlar som gällde. Det var jag och en till kille på gymmet haha perfekt att träna när det är melodifestivalen på tv då är gymmet tomt. Vart några halv tunga axelpressar i smithen 65×8 70×6 72.5×6 72.5×6 > drop till >55×8 >35×10 >15×20 utan vila.  Efter det blev det 9 set utsidan av axlarna och 8 set baksida.  Passet avslutades med en solning på 12min med fläkten på högsta sprut och avslappningsmusik i form av ” Oceean Waves ” kändes nästan som man låg på stranden 🙂

Har gett mig själv e liten läxa över helgen . Titta på lite poseringsvideos från de gamla gardet ! Lite Bob Paris , Frank Zane och varför inte lite Arnold när man endå är igång. Jag tänker ganska mycket på själva poseringen men det är sämre med själva övandet. Det är väl som med det mesta inte så roligt i början när man inte har koll på vad fan man gör 😛 Men nu ska jag skärpa mig.

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *