Ny växel i dieten och Marklyftprogram

Nu kör vi ! Jag har legat på samma kaloriintag  under hela dieten hittills (4.5veckor ). Men nu drar vi ned lite till så jag hamnar på ca 2500kcal lite under kanske , är inte exakt på kcal uträknat men så gott som 🙂 . Förändringen blir att jag kommer ta bort 30g havregryn , 15g nötter och 3 riskakor ur mitt nuvarande dagsintag,  samt att jag kommer steka i lite mindre olivolja. Låter inte som mycket men tror det kommer kännas 🙂 Små steg framåt.

Har även köpt upp mig på OUMPH som kommer ingå i min diet framöver. Kört mycket seitan hittills , Men ska byta ut en av mina matlådor mot OUMPH dvs sojaprotein isolat. Nu blandar jag Vitlök/Timjan smaksättningen med Pure Chunk. Men senare i dieten kommer det nog bli enbart Pure Chunk då det endast innehåller protein och har 0g på både fett och kolhydrater vilket ju e fantastikt då jag klämma in mera grönsaker som mättar. Aja vi får se hur det blir när den dagen kommer.

img3

 

Träningen då !

På mina marklyft pass kör jag nu ( som jag nämnt tidigare) enligt ett schema för att försöka behålla lite styrka under dieten i den övningen.  Det jag kör är en  ”5-3-1 ” variant ala Jim Wendler.  Jag är en fan av just det upplägget ( om ni vill läsa mera om detta upplägg är det bara googla 531 Jim Wendler) Här är en bild på hur det som jag följer ser ut :

2015-02-22 20.48.36Morgondagens rygg/marklyft pass är Week 8 ,  då är det inga marklyft utan kommer då göra lite Romanien Deadlifts istället.  Än så länge har alla vikter gått upp ”lätt” och tagit exakt reps och vikt på alla set.   Om jag följer detta schema hela vägen så kommer det bli så att jag toppar styrkan lagom till att jag ska tävla.  Sist jag drog 200kg vägde jag 100kg och jag vet att det finns mycket mera styrka att hämta om jag fokuserar på det. Men nu vid denna ”toppning” kommer jag nog väga ungefär 15-20kg mindre än tidigare och blir intressant om jag endå klarar att dra upp samma vikter 🙂  Om inte så har jag i alla fall kämpat för att behålla muskler genom deffen !

Poseringen rullar också på !  har ett fullt fungerande program nu på exakt 60sekunder woohoo! Nu är det slipning på alla övergångar som jag har en tendens att flumma till och att sätta poserna helt perfekt till musiken.

Peace !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *