Nya mål, nya möjligheter!

Nu har det  gått exakt 1 månad sedan jag tävlade och nu sätter träningen igång på riktigt igen.  Har kört 3-4 dagar i veckan under denna månad och legat ganska högt i kaloriintag utan att pressa i mig mat. Startade med kreatin uppladdning idag. Kör på det klassiska 20-25g fördelat i 5g doser över dygnet i 5-7 dagar.  Känner lite på mitt träningsschema jag lagt upp denna vecka och ser om det behövs några ändringar redan från start (Kommer som sagt posta om mitt tränings- och kostupplägg senare i veckan eller i början på nästa )

Björn1
Kort från tävlingen taget av Kristin Berglund Goode ( Instagram : @kristinbg )

De övergripande målen framöver är helt klart att öka vikterna som ligger på stången men även såklart lägga på mig kvalitetskilon på kroppen.   Hårdast kommer det satsas på att öka i dessa övningar:
Knäböj
Marklyft
Bänkpress
Militärpress

Till nästa tävling. Vad ska göras !?

Det ska läggas på massa såklart ! Med prioritet på överkropp och kanske främst rygg och axlar. Har fokuserat lite extra på axlar under lång tid men verkar inte ge med sig riktigt ;( går saktare än långsamt. Men nöter vidare och testar nya knep 🙂

Är och var nöjd med hur dieten vart och kändes, tufft sista veckorna med det får man räkna med 🙂 Så samarbetar gärna med ”Coach Carlo Taberly” igen inför nästa tävling 🙂 Jobbar lite mera på posering, formkollar och allt annat.

Dubbelbiceps

Kommer ihåg detta exakta ögonblick under posedownen på tävlingen 🙂   Jag hör min fru skrika på mig från den vänstra balkongen där alla backstage folk och  coacher stod och såg ut över de tävlande. Jag tittar upp till vänster men ser absolut ingenting 😛 Alla strålkastare gjorde att man knappt såg längre än 4de raden större delen av tiden 🙂  ( ser ganska torr ut på denna bild runt mag partiet vilket var najs 🙂 )

Den övergripande målsättningen är alltså:

Bli starkare !
Lägga på massa (främst på prio muskelgrupper)
Vid tävling: komma in tyngre och hårdare nästa gång  🙂

…och självklart ha jävligt kul på vägen  !

Peace  !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *