Posera jobbigare än man kan tro

Tjohej! Har haft lite poseringsträning med min coach. Det var faktiskt roligare än vad jag trodde att posera när man tog det lite seriöst.  Det var som sagt roligare men också jobbigare än vad jag trodde.  Först posera jag själv innan coachen kom i rummer i 45min sen 60 min till med tips och assistans.  Vi körde blandannat två omgångar  med att hålla varje obligatorisk pose i 1 60sec var.   Är en himla teknik att spänna alla muskler på rätt sätt och samtidigt.  Man kan inte glömma vaden bara för att det är en biceps pose. Coachen säger:  in med magen . Då drar jag in och spänner magen men då glömmer jag att flexa låret. När jag tänker på låret glömmer man axlarna osv Allt ska se så bra ut det kan hela tiden… sen att andas och hålla magen indragen och spänd samtidigt som man spänner resten av kroppen hela tiden puh . Jobbigt värre kan jag bara säga :).  Började även jobba lite smått på den fria poseringen också. I början tänkte jag att 60s var lång tid. Men när jag testa posera till musik lite i veckan så märke jag att jag skulle vilja ha närmare 2-3min för att göra alla poser jag vill få med med fina övergångar.  Men nu ska det bara va 60s. Så får hoppa över en del roliga grejer denna gång men lite får man nog in 🙂 Vi kommer utgå från mitt egna program jag lagt upp sen kommer min coach med tips och ändringar så knyter vi ihop något bra i slutändan.  Tror det kommer bli riktigt bra !

IMG_20150327_161642

Kuriousa: vägde mig precis innan vi började posera. 93.3kg… efter posering 91.9.kg. Just saying…

Har lagat riktigt fina middagar också till denna vecka med färska grönsaker  mums! .  Gjorde en stor beställning på 7.4kg seitan kebab, 1.5kg seitan skinka och 12 påsar a 200g bönpasta nu har jag sammanlagt 23 matlådor i frysen 🙂 mera får jag inte plats me;( kanske får köpa en frysbox och ha i förrådet så kan man mealpreppa ännu mera 😛

IMG_20150327_191046 IMG_20150327_194628

Har även fått ett par JayBird ! ( bluetooth öronsnäckor)  RIKTIGT BRA GREJER !  Perfekta på gymmet och väldigt skönt att använda nu när man ska poseringsträna så man slipper ha en mobil i fickan ( vilket är svårt i enbart kalsonger)

jaybird1

Vecka 2 på dieten är igång ! Peace!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *