Sick *host* shit happens!

Kom igen nu för tusan! 🙂

Kombinationen att sova mindre än 6 timmar varje vardag, ha ett barn som går på dagis samt att åka kommunalt ca 2 timmar varje dag är en väldigt lyckad kombo om man gillar att vara sjuk. När jag åkte hoj till jobbet var det lite mindre sjukdagar men nu med denna oslagbara trevägskombo är det kört för min del 😛   Bara vila och komma igen med nya tag!

Hade en rolig konversation idag på jobbet.  En av damerna ( ca 45år) som jobbar i receptionen kom förbi mig och sa:
– Jag har sett att du äter massa nötter… tränade inte du ?  Jag har hört att man får springa typ 2km för att bränna 5st jordnötter eller nått…

Jag:  Jo dom har ganska mycket kalorier i sig. Det är därför jag äter dom för att få i mig tillräckligt när jag tränar.

– Ah ok,  jag lägger på mig vikt bara jag kollar på lite nötter , men du kanske tränar väldigt mycket… men du har ju barn ?  hur hinner du med det ? Donthavetime

Jag: Jag går och tränar när han sover efter ca 19:30 på kvällen.

– Okej…. när jag sitter och kollar på tv alltså…

Jag: Japp 🙂

 

Sen var konversationen slut.  Vet inte varför jag tyckte det var värt att skriva om den men jag tyckte mig se en stor lampa tändas iögonen när hon insåg att hon också skulle hinna träna om hon bara ”gav upp” 30min-1.5 timme av tv tittande mot att göra någon aktivitet.   Det handlar ju väldigt sällan om att människor inte har någon tid att träna.  Efter en lång dag på jobbet eller i skolan kanske man bara vill sitta i soffan och glo lite på tv och det e ju helt berättigat tycker jag.  Men då kan man inte säga att man inte har tid att träna för det har man 🙂  Vi alla har lika många timmar på dygnet så handlar  ju om hur vi  fördelar tiden och vilka prioriteringar vi har.   No one has time to workout they make time.

Nästa vecka ska jag och en polare på en marklyft workshop på en tyngdlyftningsklubb ! Ska bli väldigt intressant, lite ”hands on tips” och inspiration skulle inte sitta fel.   Har ju lagt de tunga vikterna lite åt sidan ett tag nu och direkt jag släpper fokus en liten liten pytte stund från att alltid lyfta mera vikt så kraschar mina nummer snabbt och hårt. Som tur är kommer dom tillbaka snabbt 🙂  Tanken är att jag ska suga upp information och tips för att kunna mörda vikterna och slå lite PB’s igen till hösten då styrkan och plattorna på stången åter igen kommer sitta i förarsätet och styra min träning.   Återkopplar till workshopen nästa söndag efter jag har varit där.

Vill uppmärksamma min underbara grymma fru/sambo/bästa kompis/ livskamrat som orkar med att jag inte är hemma på kvällen så ofta och allt annat skit 🙂 <3

Peace and love!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *