Sjukt slut på 2014

Jag har haft några tuffa veckor. Det började med en förkylning som höll mig borta från gymmet i ca 1 vecka. Jag lyckades efter den klämma in 4 pass på gymmet innan vinterkräksjukan kom o hälsade på.  Den spökade i nästan en vecka!  , på 6 dagar åt jag (fick behålla )två stycken normala måltider.  Jag lyckades dock få träningsvärk i vaderna under den veckan, troligen pga av alla kramper från vätskebristen 😛  Mina magmuskler och revben började titta fram ca 6 månader för tidigt vilket var lagom roligt.

image

Jag har inte riktigt återhämtat mig än. Känner mig förkyld och har fortfarande ont i kroppen och känner mig allmänt svag.  Vilar upp mig några dagar tills jag känner mig 101%. Sen e det bara tanka skutan,  lägga om kursen och styra mot 2015 och nya äventyr. 

God jul o gott nytt år !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *