So far so good :)

Länge sedan jag posta något nu… Har haft fullt upp med träning /posering och livet i övrigt. Men det ska bli bättring på bloggandet. Skriver ned alla tankar som uppkommer i min mobil så postar kommer. Hur som helst … Dieten rullar på!

Lite blandade tankar : 

Jag ligger inte direkt lågt på kcal nu i början av dieten men är endå konstant hungrig  🙂  Så vi får se hur det är när dieten närmar sig slutet men just nu känner jag att det är både mera fysiskt och psykiskt jobbigt att överäta än att ligga på underskott.   Det är jobbigt att inte känna någon ordentligt mättnadskänsla  men för mig var det var jobbigare förra våren när jag åt varannan timme och tryckte i mig mat fast jag var mät.  Men som sagt vi får se vad jag säger senare i dieten 🙂

Har märkt av att jag fått kalla händer brrrr, brukar normalt vara en varm person men nu fryser jag i princip hela dagen fram tills jag kommer till gymmet … ovanlig känsla.

En ny insikt …Jag känner helt klart att jag aldrig tränat lika hårt som jag gör nu , jag har tränat betydligt tyngre men nödvändigtvis inte hårdare. Men samtidgt äter jag mindre än någonsin tidigare. … får se hur den combon går. Får jobba på att behålla detta mindset i höst när det är dags för en rejäl byggningsfas. Tror jag automatiskt la in en ny växel i träningen när dieten satt igång och helt plötsligt finns en tydlig deadline som inte är flyttbar 🙂

Det blir längre o längre stund på gymmet märker jag. Först solar jag några minuter innan passen 3 dagar i veckan nu. Sen träning ca 60min-90min. Sen lite posering också efter det.  Har i  princip ett klart poserings program nu som jag tränar på vilket är skönt och det är på sekunden 60 sekunder vilket är max tiden 🙂

Imorgon är det formkoll och posering med coachen. Sen startar vecka 4 på dieten, 85 dagar kvar ! Känns bra !

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *