Stark start på 2015

2015 startades starkt med ett litet gott och blandat pass. Körde lite Squats, Militarypress, Romanien Deadlifts, Lateral raises mm.   Har under veckan laddat upp kreatindepåerna och äntligen börjat få lite energi igen.  Nästa vecka är det hård träning som gäller och nu ska jag ta mig tusan hålla mig frisk.

På måndag ska jag träffa min coach för att göra lite mätningar av underhudsfett mm, återkopplar med siffrorna från det mötet i nästa inlägg.  Ska bli väldigt intressant och se hur man ligger till nu 2,5 månader innan dieten ska börja.

Frukost tips !

Fick ett tips för ett tag sedan att prova något som kallas  ” over night oat”.  Det lät väldigt smidigt och passar mig väldigt bra som går upp tidigt  och inte vill stå och greja i köket på morgonen.   Man tar alla ingredienser och rör ihop det i en skål sen ställer man in den i kylen över natten.   På morgonen är det bara att hugga in 🙂

oat

”Over Night Oat”
1 dl havregryn
1 msk riven kokos
1 msk chia frön
1 dl frysta blåbär
1.5 dl mandeldryck
1 tsk vanliljpulver
en nypa kanel

Rör runt och låt stå över natten .  Mums!

Peace !

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *