The cardio is on !

Nu har det blivit dags att lägga in lite cardio och lite mera set på vissa övningar i träningsprogrammet fram till tävlingen. Det som kommer läggas till är några ytterligare set på mage så det blir 12set 3 ggr i veckan sammanlagt. Även lite extra isolations arbete på låren kommer läggas in på rygg/marklyft dagen.  I cardio väg så kör jag på de klassiska morgonpromenaderna. Kommer starta med 5ggr i veckan och med 3-5% lutning i 30min på 65% av maxpuls. . Morgon rutinen kommer se ut som följande:

Vaknar 04:10 ( vilket jag redan gör så ingen skillnad egentligen)
Tar 5g BCAA och en kaffe
Åker till jobbet 15min på MC
Framme och redo ca 05:00
Sätter på någon najs podcast och går 30min
Tar min frukost shake ( havegryn, blåbär, soja protein)
Börjar jobba 05.30 ish 🙂

Sen när vi ökar cardio tiden om det behövs till 45/60min så är det samma sak som gäller. Kommer bara jobba längre på eftermiddagen. Har lite tur som har ett jobb där jag har lite flex utrymme 🙂
Idag körde jag ett cardio pass på morgonen fast det är lördag bara för att komma igång. Min kondition är inte mycket att tala om just nu haha 😛 pinsamt dålig. Har fokuserat så hårt senaste 1.5-2åren enbart på stryka/massa att konditionen fått lida rejält. Lyckades komma upp i 65% av min (teoretiska) maxpuls med endast 3%lutning och 6km/t fart :S men det kan ju bara bli bättre i alla fall 😀

Idag är det lördag dvs ätdag i mitt fall 🙂 då är humöret på topp . Köpte riktigt najs Grekiskt Lantbröd kommer smälla i mig hela limpan idag. Vart 3 mackor med proteinshake efter träningen 🙂 Mums !IMG_20150516_070910397112b

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *