Träff med coach och lite marklyft

Idag träffade jag en coach som ska hjälpa mig med upplägget inför sommarens bravader !  Skit kul !  Vi har inte lagt upp någon klar plan än men vi ska träffas efter nyår och ta lite mätningar ( kroppsfett osv) och tala närmare om upplägget inför våren.   Generellt har jag  inte så mycket känslor direkt kopplat till mitt utseendet utan snarare tankar kopplade till olika muskelgrupper och kroppsdelar.  Trots att jag ser väldigt objektivt på min kropp kändes det lite konstigt de första sekunderna att klä av sig till kalsonger och spänna sig inför en person man känt i 15min 🙂  Speciellt när man är blek och inte uppumpad 😛

Jag fick lite direkt feedback vilket var trevligt.  Sammanfattat kan man säga att jag inte behöver fokusera mera på benen och rumpan utan  satsa på att få upp överkoppen i storlek dvs rygg, axlar och bröst. Biceps och triceps var även dom ganska OK 🙂  Så jag kommer direkt att ändra om i mitt schema lite och då lägga in mera överkropp, främst rygg och rear delts.  Egentligen behöver ju allt bli större såklart men man får ju ta ut det som är mest akut för att få ihop en gångbar symmetri.   En intressant sak var att muskelgrupper som jag jobbat extra  på det senaste året ,  dvs baksida lår,  rear delts, rygg och vader då jag själv inte ansåg att de var tiptop, var grupper som några neutrala ögon också såg låg lite efter.  Så lite självinsikt har man endå 🙂

Efter det mötet åkte jag hem till mitt gym och drog iväg några set med 5or på 150kg i marklyft plus några set baksida lår.    Kosttillskotten i rubrik bilden är det jag brukar använda mig av.  Väldigt basic. Det är inte alltid samma märken som på bilden men samma innehåll.

I nästa inlägg tänkte jag dela med mig av min syn på kosttillskott och hur jag tänker när jag använder dom.

Peace out !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *