Träningsupplägg framöver och diet start

Jag tror jag måste vänja mig vid att ligga på kaloriunderskott.  Det tar säkert någon vecka innan kroppen förstår vad som händer, har legat på ett ganska stort överskott eller ”kaloribalans” ( balans ca 4000kcal) under en lång tid så antar att det är att vänta att man känner hunger trots att jag inte är i närheten av någon svältnivå på något sätt.  Måste erkänna att första dagen var lite  jobbig 😛 haha. Inte JOBBIG jobbig kanske men min kropp reagerade på att allt inte var som vanligt.  Är van vid att ca 2.5timme efter frukost smälla i mig 10g EAA drink 50g nötter, 1 äpple, ca 1/2 paket riskakor….. i måndags vart det istället 10g EAA med 30g nötter… punkt 🙂 Jag var i princip hungrig ända fram till middagen.  Klen jag e haha. Men som sagt är optimistisk och tror min kropp  kommer anpassa  inom en snar framtid.  Jag har dock inte märkt av någon minskad energi på gymmet vilket är skönt, har ju bara gått tre dagar men trodde faktiskt att det skulle märkas tydligare endå. Så tummen upp för det.

gorillawear

Lite nya gymkläder inhandlade också. från Gorilla Wear. Jag diggar deras retro stuk dom har på vissa av sina kläder. Nu är det bara brallor i samma still som ska inhandlas och  efter det fattas bara ett pannband och en turkos/rosa midjeväska så skulle man kunna tro att jag kommer direkt från ett gym på 80-talet 🙂  Känner att denna tröja kommer bli en ny favorit. Den har skönt material, passformen är slapp och luftig och finns gott om utrymme för armarna att växa som ni ser 🙂

Så här ser mitt träningsupplägg ut nu :

Mån:  Biceps/Triceps /Vader
Tis: Bröst (Rear delt)
Ons: Lår
Tors:  Rygg (Rear delt)
Fre:  VILA
Lördag:  Axlar, Vader, Core
Sön: Rygg(DL), Hams. Vader (Rear delt)

Ändrat om lite nu när dieten började.  Nu blir det armar på måndagar anledningen till det är att det är dagen med mest folk på gymmet och om jag kör armar behöver jag inte vänta på någon  utrustning då jag i princip bara använder hantlar.  Kommer  ha mitt axel pass på lördag morgon nu och sen flyttade jag även  rygg/ marklyft passet till söndag. Anledningen till detta är att min ätardag kommer vara på lördagar.  Om jag då kör axlar på morgonen så får dom mycket mat att använda sig av under dagen och sen laddar jag även upp musklerna för ett ordentligt rygg/marklyft pass på söndagen 🙂  Perfekt!

 

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *