Vad fan e mello?

Skönt axelpass idag !  En av mina favorit muskelgrupper förtillfället. Kanske för att dom ligger efter en del och därför blir det extra skönt attveta att dom fått en omgång . Det var många superset varianter idag så både axlar och kondisen fick jobba. Bland annat körde vi:
Clean and jerk 15reps – Hantel lyft framåt combo till failure
Chest supported rear delt row 15 reps – Omvända hantel flyes 12reps

traps

 

Vi har även börjat diskutera poseringmusik och jag lyssnar in mig på lite olika låtar. Börjar sakta som säkert gå upp för mig att jag faktiskt ska genomföra en slags ”dans” iförd enbart små kalsonger inför flera hundra pers och kameror 🙂

Idag fick jag för övrigt en skön insikt i fika rummet på jobbet.  Alla sitter o snackar om allt möjligt. Sen nämns något kopplat till melodifestivalen. Jag säger spontant: borde det inte börja snart?
Varpå folket skrattar o säger det har gått i flera veckor 🙂

Detta gav mig en fin insikt. Jag lägger inte längre energi/tankeverksamhet på saker jag inte bryr mig om. Visst man kan kanske säga att jag lever under en sten om jag missat att mello börjat. Men jag har koll på andra saker…

-Vem som lyfte 400.5kg i  bänkpress för 3 v sedan på tävling…. och vem som IDAG lyfte 406.5kg på träning
-Hur många veckor det är kvar till Tyngre Classic i Solna  (som jag för övrigt  ska gå på)
– Vad senaste forskingen säger om vilka magövningar som aktiverar magmusklerna bäst
– Vad min son gjorde på förskolan igår

Jag vill understryka att jag inte lägger någon värdering i vad folk gör med sin tid. Om man vill titta på nyheterna varje dag (med 95% dåliga nyheter ) eller se någon såpa så gör det i all ära. Men jag väljer inte lägga tid på saker jag inte finner intressant bara för att kunna hänga med i tugget på fika rasten .. det e inte min grej helt enkelt.

Att jag inte vet vilka låtar det är i melodifestivalen eller vem som åker ut ur sveriges mästerkock  ser jag som kvitto på att mitt fokus ligger precis där det ska vara 🙂

Vart ligger ditt fokus?

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *