Vägning och ”ätardag”

Dieten rullar på!  snart inne på vecka nummer tre redan 🙂 Jag känner mig faktiskt lite mera alert och på hugget nu i huvudet än jag gjorde innan dieten. Dessutom har magen börjat prata med mig iform av ekande bubbelljud lite då och då.  Har i princip gått runt med en kronisk mättnadskänsla senaste året så magen är nog lite förundrad över vad jag gör nu 🙂
Jag har även börjat föra anteckningar på min vikt, jag tänkte väga mig och varje  måndag och fredagsmorgon. Så  blir en vägning i början av veckan efter min ätardag på lördagen. Sen en till vägning i slutet av veckan. Kommer lägga ut hela tabellen sen när jag nått målet. Någon vecka innan dieten vägde jag 93.1kg (kvällsvikt) nu vägde jag 89.9 (morgon vikt). Så kanske är 1 kilo där i alla fall vilket är helt okej. Men kommer bara väga mig på morgonen framöver för den här tabellen. Jag ska ju ned till 83kg så är ingen stress direkt 🙂 sen är det inte säkert att jag tävlar på 83kg för den saken.  Om jag inte är tillräckligt hård på den vikten så får jag gå ned lite till helt enkelt 😀 Det är ju hur det ser ut som spelar roll och inte vad som står på vågen.
REFEED ! Nu såhär i början  av dieten är mina ätardagar ganska dirty.   Senare i dieten  blir det snarare vanlig mera clean mat fast större mängder, då skippar jag chipsen etc hehe. Men nu i början tänker jag unna mig 🙂 denna lördag blire en vegobar och en chipspåse 3 x Lök hihi

briefkeks_chocolate_bars-17
Organic, Fairtrade, Vegan

 

Har redan planerat morgondagens matintag i minsta detalj 🙂 frukost blir Super Chocolate  Banana Shake som redan nu på fredagskvällen står i kylen och väntar på mig ( ska upp och träna kl 05.00 innan familjen vaknar så den måste vara redo )

4dl choklad havremjölk
100g havregryn
2 st bananer
10g Kokosflingor
30g Proteinpulver
5g Chokladpulver (Kung markattta)

Sen blir det påsklunch/grillning hos min mamma och då är det Hamburgare som gäller. Till kvällen ska  ”lite” potatisgratäng med  Oumph Grill konsumeras 🙂

potatis

Min vanliga frukost en dietdag ligger nu på ca 350kcal . Imorgon blir den ca 900 🙂 Sen har vi  Vegobaren på 900kcal och halva chipspåsen är 750kcal. Med bara den ”maten” hamnar jag över 2000kcal mer än det jag äter en normaldag. Så landar nog nog på kanske lite drygt 2700-3000kcal mer än en vanlig dietdag på denna ätardag. Så jag borde ha lagom laddade glukogen depåer till marklyft passet dagen efter 🙂

cheatdaymeme

 

 

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *