Min nya hobby

Har införskaffat mig en ny hobby 🙂 Hobbyn har vuxit under de senaste 8 veckorna i takt med dieten.  Hobbyn går ut på att planera och fila på mitt kost och träningsschema för hösten. Exakt hur jävla hårt jag ska träna när jag inte ligger på underskott och hur mycket och av vad för livsmedel jag ska trycka i mig. Är riktigt kul må jag säga:P speciellt ät biten haha..undra varför 😛  Har ett färdigt kost och träningsschema för hösten klar och nedskrivet i ett dokument som jag kommer dela med mig av i sommar några veckor innan det sätter igång.  Men grunden tanken är att kalorierna kommer ligga högt, passen lite färre än nu troligen 5 pass ( kör 6 pass i veckan nu), och ett större fokus på basövningarna och främst överkroppen.

failing-to-plan1

Börjar känna mig allmänt seg nu i huvudet samt att tålamodet är ”något” kortare.  Som tur är finns ju koffein i alla dess former. Dock hjälper det inte mot tålamodet tyvärr ;(

 

Formen börjar i alla fall ta sig sakta men säkert vilket är kul, nu kan jag slappna av helt och endå se mera muskler än när jag spännde mig  för 10v sedan 🙂 och nya ådror hittar fram till dagsljuset titt som tätt vilket uppskattas .

2015-05-12 17.47.55 Körde ett riktigt fint lårpass idag. Slängde om lite i övningarna för att chocka lite,  brukar göra det ibland 🙂 . Började med Lunges , sen isolations övningarna Leg curls och Legextensions. Efter det vart det en L egpress/calfpress combo där jag första kör vadpress i lutande legpress maskinen, sen flyttar jag fötterna lite uppåt och klämmer av ett set av legpress utan vila och håller kvar spänningen i låren hela tiden …riktigt jobbigt puh!  ….  Sen hoppa jag på Abduktors och Adduktor maskinenra ( gynekologmaskinerna ) kör 4 superset med 15reps …. och sist men absolut inte minst SQUATS!  Nu är mina lår riktigt trötta och att då gå på och köra Squats som avslut kräver e hel del av min mentala motivation 😛  Lyckades klämma ut 1set 80kg 12 reps  sen 2set med 8 reps på 100kg så är nöjd endå måste jag säga.

Har gått crazy på lagning av matlådor nu under 2 dagar ( se instagram). Nu är frysen full och det känns riktigt bra. Nu behöver man knappt tänka på mat , bara öppna kylen 🙂 

Peace!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *