Snart halvvägs ! Vikten går stadigt nedåt :)

67 dagar kvar 😀 Woho !

Så här har vikten sett ut under dieten än så länge.  Första veckorna vägde jag mig på konstigt underlag så vikten stämmer inte till 100% så visar från vecka 4 då jag vägt mig vid samma dag (måndag), samma tid ( 04:20), samma underlag ( kakel).

v4  91.0 kg
v5  90.2kg
v6  89.4kg
v7  88.5kg

Nu är det vecka 9 på mitt marklyft schema. Igår var marklyftdagen, då skulle jag göra 4set med 5 reps på 80%.  Var inte så jobbigt som jag trodde, det  vart 4st enkla set på 152.5kg, det känns lovande att 80% känns så lätt som det gör, om min förhoppning att kunna dra 200 på vecka 17 ska kunna bli verklighet.

eat goals

Energin/tålamodet på dagarna har blivit betydligt sämre nu 🙂 Men när jag ätit middag och tryckt i mig lite koffein  så är energin på topp inför kvällens träningspass !

Peace!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *